Dismiss this notice
Hey there, welcome to MetaWoW please Create an account to access the entire forum.


nike sko
#1
Vi kommer nærmere og nærmere Nike s nike sko Air Max Day, og storboblede sneakers var helt sikkert et af de hotteste emner på tværs af sneakerverdenen denne uge. Fra VaporMax til denne weekend er tilbagevenden af elefantprintfarve med atmos, stjæler Air Max nu, men der var også nogle andre store historier fra de sidste syv dage. Bare hvis du savnede noget, her er en anden praktisk oversigt over alt hvad du behøver at vide fra den sidste uge i sneakers. 

Efter en massivt vellykket lancering i New York City rejste VLONE x Nike Air Force 1 over dammen til London i begyndelsen af marts for et begrænset fald på NikeLab 1948. Det er nu på vej til Japan som VLONE, Nike og fragmentdesign går sammen for en utrolig pop-up plads på PARK-ING Ginza. Det ser ud til, at Air Force 1 også frigiver det sammen med eksklusivt VLONE x fragment design x Nike apparel. Tjek nogle af billederne indefra rummet; Butikken åbner i morgen den 18. marts. 

Sidste år overraskede Nike verden nike air max ved at give forbrugerne mulighed for at stemme tilbage en ikonisk Air Max sko fra fortiden til en fremtidig udgivelse. Det begreb bliver en realitet i løbet af få dage, da atmosfæren x Air Max 1, vinderen af Air Max Day 2016 vote, rammer butikker. For Air Max Day 2017 tager Nike et stort spring fremad nike air max 97 med det koncept, men med en overraskelse twist; Swoosh fans vil endnu en gang have mulighed for at stemme på en sko til en fremtidig udgivelse, men kandidaterne er ikke tidligere udgivelser, de bliver helt nye hybriddesigner lavet af tolv personer kendt som Nike RevolutionAirs. Nike håndvælger 12 annoncer til at skabe en helt ny Air Max sko med Nike design teamet. Fra og med fredag den 17. marts får du mulighed for at deltage i fremtiden for Air gennem Vote Forward-oplevelsen, som giver dig mulighed for at vælge design til en 2018 udgivelse. Afstemningen slutter den 25. marts og vinderen bliver annonceret på Air Max Day den 26. marts. 

Luftvåben 1 har haft nike free en skør genopblussen til toppen af Nike Sportswear s mest udvalgte retro silhuetter. Mens tilbud som VLONE x Nike Air Force 1 og den kommende OFF WHITE x Nike Air Force 1 vil forblive uden for rækkevidde for de fleste sneakerheads derude, har der stadig været en række OG-tilbagesendelser som Linen colorway og et antal by-eksklusive, der havde AF1-purister mere end glade for at hylle et par ekstra bukke for at reservere deres par. Alt det her er ikke endda i betragtning af de moderniserede opdateringer som Nike Air Force 1 Low Flyknit, der snart vender tilbage til dette Deep Burgundy-tilbud til Spring 2017-sæsonen. 

Nike s Air Max Day synes at blive bare sødere og sødere hvert år. I år bliver Air Max-fansne behandlet med en lang række store dråber til Air Max 1, herunder OG-rød og blå farvelægninger og What-konceptet på Master-udgaven. Mens disse er alle fantastiske, er den, som mange af os er mere interesserede i end nogen anden, uden tvivl den tilbagevenden af elefantprintfarvebanen ved atmosfæren. Skoen, som fans stemte for at være den næste Air Max-model til at vende tilbage i sidste år s afstemningsproces er endelig her, faktisk ankommer en uge før Air Max Day til en 18. marts dråbe. Da det absolut er den største sneaker lancering af weekenden, er vi her for at hjælpe dig med at forsøge at sikre et par. Find en komplet liste over forhandlere, der vil have dem på lager denne lørdag nike air max 95 nedenfor. 

Air Max Day sneaker release overraskelser fortsætter som Nike bekræfter frigivelsen af VaporMax og Air Max 1 Flyknit på NIKEiD den 26. marts. Spændende multi-farve muligheder samt den originale Sport Red vil være tilgængelig på den helt nye Vapormax silhuet samt Air Max 1 Flyknit, med specielle volt-tonede såler, der tilføjer de mest skovagtige natur af disse sko. Dem med adgang til Nike Sneakeasy-lokaliteterne (20. marts i NYC, 22. marts i LA og 25. marts i Chicago / Toronto) får springet på denne NIKEiD-udgave med begrænset udgave. Begrænsede [Image: nike air max 95-628xjr.jpg] mængder vil være tilgængelige online på nikeid den 26. marts.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)Powered by © MetaWoW