Dismiss this notice
Hey there, welcome to MetaWoW please Create an account to access the entire forum.


Event nike air max 95 no sew
#1
De NikeLab 07 KMTR is recentelijk gezien in een
You must post a reply below to unlock this link
levendige minerale geel. De NikeLab 07 KMTR is nu in een rijke Bordeaux-kleuroptie. Hooggelicht door de slip-on constructie met magnetisch bevestigde riemen en een draaibaar systeem waarmee het snel en gemakkelijk in en uit de schoen komt. Deze Bordeaux kleurstof komt in een nylon bovenkant met Donkergrijze landing op de middelzool en Cobblestone op de buitenzool. Kijk goed naar dit onorthodoxe silhouet van NikeLab hierboven en houd het vast aan Kicks On Fire voor een release datum. 


Boven vindt u de NikeLab 07 KMTR. Dit model is een beetje verschillend van de vorige ACG-versie, aangezien het gaat om bepaalde functies, zoals de reflectiviteit, de tumbled leer en de ACG branding. Daarnaast blijft het model vrijwel hetzelfde. Deze opkomende kleurweg heeft de schoen in een Mineral Yellow and White kleurenschema. Veel van de schoen komt in geel, terwijl White wordt gebruikt voor het magnetisch, band- / gespsluksysteem, bungee cord detailing, branding en midsole.
You must post a reply below to unlock this link
Retourneren voor een prijskaartje van $ 150, zoek de NikeLab 07 KMTR Mineral Yellow bij selecte Nike winkels en online later deze maand. Bent u op zoek naar een paar op te halen? 


Een klassieke kleurenweg heeft deze Nike Air Max 1 Premium Jewel deze zomer met een UNC-achtig thema en het is over
You must post a reply below to unlock this link
het witte leren bovenkant voorzien van universitaire blauwe accenten op de modderwand, juweeltjes aan de zijkanten en aan de binnenkant van de zichtbare Max Air eenheidsvenster. De volledige uitstraling is een doorschijnende buitenzool met grote swooshes op de bodem. Ga op zoek naar de Nike Air Max 1 Premium Jewel University Blue bij selecte Nike-winkels en online op 13 juli voor een verkoopprijs van 140 dollar. Zorg ervoor dat u onze Nike Air Foamposite One Eggplant 2017-hubpagina nu bezoekt voor de nieuwste release-informatie van de schoen en up-to-the-minute updates en afbeeldingen. 


De vrouwen Nike Air Max 90 krijgt deze zomer een andere exclusieve kleurweg in de vorm
You must post a reply below to unlock this link
van silt rood / stardust. De traditionele runner heeft ook een premium bouwen met vol leer dat bedekt is met de zachte roze tint. Tonale maas en synthetische accenten worden gezien terwijl de binnenvoering en branding op de tong, evenals op de haksterkte worden verstevigd. Een witte middelzool en een zoolgatenzool vervolledigt de look helemaal. Zoek naar deze kleurenweg van de Nike Air Max 90 bij geselecteerde Nike-winkels en online zoals Titolo vandaag. Zorg ervoor dat u onze Nike Air Foamposite One Eggplant 2017-hubpagina nu bezoekt voor de nieuwste release-informatie van de schoen en up-to-the-minute updates en afbeeldingen. 


Een handvol nieuwe kleurenwegen van de Spankin nieuwe Nike Air Zoom Mariah Flyknit Racer die eerder deze week zijn vrijgelaten en vandaag krijg je een kijkje op een paar dat mogelijk langs je radar is gevlogen. Deze Mariah Flyknit Racer wordt gedomineerd door Black on the Flyknit boven met contrasterende witte accenten die landen op de Swoosh en tong branding, en de middelzool. De hielteller, veters, hieltreklapje en rubberen middelzool zijn in zwart uitgevoerd om op de bovenste Flyknit te passen. Dankzij de bijna alle-zwarte bovenkant is dit een kleurenweg die u gemakkelijk kunt dragen. U kunt deze Air Zoom Mariah Flyknit Racer bij selecte Nike-retailers nu $ 150 betalen. 

Nieuwe kleurwegen van de Nike Air More Uptempo zullen doorgaan in de 2e
You must post a reply below to unlock this link
helft van het jaar, maar vandaag brengen we u een gedetailleerde blik op een kleurweg die u op deze tweede keer kunt halen. In een combinatie van White, Black , en Varsity Red, deze Air More Uptempo is een eerbetoon aan een 1996 PE die Pippen droeg tijdens de Olympische Spelen. Een witte leerbasis zit onder de zwarte AIR-letters over de bovenkant en strekt zich uit naar de hiel. Zijn 'PIP' logo staat op de hak, terwijl rood de tong, hiel, luchtbubble en buitenzool raakt. U kunt nu uw paar grijpen bij selecte Nike-accounts voor een verkoopprijs van $ 160.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)Powered by © MetaWoW